Vakmanschap sinds 1781

Evert II en broer LouisWij hebben het vak in de vingers en dat komt niet van een vreemde. Veel van onze voorvaderen waren namelijk schoenmakers en -herstellers. Kijk maar eens bij Geschiedenis. Niet alleen het ‘schoenmakersgen’ maar ook perfectionisme en liefde voor de materialen waarmee wij werken, zorgen voor reparaties van topkwaliteit. Breng uw versleten leren schoenen, laarzen, tassen enz. naar ons voor herstel en ervaar zelf wat wij onder vakmanschap verstaan.

Evert III ten Ham

Schoenmakerij Ten HamAls schoenhersteller repareren wij niet alleen alle schoenen en laarzen, maar ook jassen, tassen en andere (mode)accessoires. Wanneer zolen (onderwerken) en binnenzolen versleten zijn en het leer van de schoenen is in een redelijke staat, dan is reparatie/revisie mogelijk. Ook schoenen waarvan u denkt dat ze ‘op’ zijn, kunnen vaak hersteld worden. Wij adviseren u hier graag over. Meer informatie kunt u vinden op de pagina Schoenmakerij.

Sleutelspecialist Ten HamWij zijn ook sleutelspecialist. Sleutels bij laten maken is bij ons geen probleem! Van een eenvoudige meubelsleutel of kastsleutel (zoals een bontebaardsleutel), een normale huissleutel (meestal een cilinderslot) tot een complexe kluissleutel (vaak een klaviersleutel). Zie ook onze speciale pagina Sleutelspecialist.