Schoenmakerij

Wij kunnen meer dan u denkt!

Als schoenhersteller repareren wij niet alleen alle schoenen en laarzen, maar ook jassen, tassen en andere (mode)accessoires. Hieronder kunt u lezen hoe wij werken, adviseren en meer...

Repareren of niet?

Wanneer zolen (onderwerken) en binnenzolen versleten zijn en het leer van de schoenen is in een redelijke staat, dan is reparatie/revisie mogelijk. Ook schoenen waarvan u denkt dat ze ‘op’ zijn, kunnen vaak hersteld worden. Wij adviseren u hier graag over.

Vrijblijvende eerlijke prijsopgave

Uit ervaring weten wij hoeveel tijd en materiaal we kwijt zijn voor een reparatie. U kunt voor een offerte bij ons langskomen of ons een e-mail sturen met foto’s en een korte omschrijving van het defect. Dit alles is vrijblijvend.

Opsturen

U kunt desgewenst een product opsturen. De verzendkosten voor het terugsturen van uw gerepareerd schoeisel nemen wij voor onze rekening.

Schoenreparaties

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en reviseren van volgende kwaliteitsmerken:

Ambiorix, AvanG, Birkenstock, Van Bommel, Floris van Bommel, Church, Crockett & Jones, Dachstein, Allen Edmonds, Finn Comfort, Gabor, Giorgio, Edward Green, Greve, Hugo Boss, Hanwag, Harris, Iowa, Peter Kaiser, K’ Shoes, Van Lier, Magnanni, Mephisto, Nomad, Fratelli Rossetti, Santoni’s, Sebago, Sioux, Solidus, Think, Tod’s, Zign

Voor al deze merken gebruiken wij zoveel mogelijk originele materialen.

Ook kunnen wij complete onderwerken van de betere wandelschoenen zoals Meindl vervangen. Wij gebruiken hiervoor kwaliteitsmaterialen van Vibram.

Wij zijn ook gespecialiseerd in:

  • Orthopedische aanpassingen op recept, zoals plaatsen van afwikkelbalken en verhogen van zolen en hakken
  • Innemen en uitleggen van laarzen
  • Repareren van paardrijlaarzen. Met onze speciale pers kunnen wij ook paardrijlaarzen met een lange schacht zoals van Petrie, Derby en F.lli Fabri vakkundig herstellen.
  • Inzetten van nieuwe ritsen
  • Repareren van tassen
  • Restauratie (zie hieronder)
  • Sleutelservice; klaar terwijl u wacht!
  • Schaatsen slijpen. Wij maken gebruik van een officiële schaats-slijpmachine waardoor onder de juiste hoek, hol en vlak geslepen wordt. Uw noren, ijshockey- en kunstschaatsen worden daardoor perfect geslepen
  • Slijpen van keuken-, tuin- en ander gereedschap
  • Verkoop onderhoudsmiddelen, riemen, veters, inleg- en steunzolen enz. (zie Producten)

Restauratie

Als u leer heel goed onderhoudt, dan gaat het soms langer dan een leven mee. Wat meestal slijt, zijn stiksels, riempjes, ritsen, het (ijzeren) beslag en slotjes. Bijna alles kunnen wij repareren en vervangen zodat het opnieuw functioneel is en er esthetisch verantwoord uitziet. Wilt u weten of restauratie mogelijk is en wat de kosten zijn. Kom bij ons langs of stuur ons foto’s via e-mail.

Verkoop

Wij verkopen o.a. schoensmeer, inlegzolen en veters. Voor meer informatie, zie de pagina verkoop.

Sloffen Veters Sloffen Riemen