Verkoop

Wij verkopen meer dan u denkt!


Onderhoudsmiddelen

Schoenspanners

Inlegzolen

Broekriemen

Veters, o.a. van Van Bommel

Sokken van Van Bommel

Onderhoudsmiddelen

Leer gaat lang mee door goed onderhoud

Als u leren producten goed onderhoudt, dan gaan ze vaak langer dan een leven mee. Belangrijk voor leer is dat het soepel wordt gehouden met ‘voedende’ en beschermende (tegen vocht) onderhoudsmiddelen. We hebben heel veel onderhoudsmiddelen waaronder de producten van Saphir.

Saphir

De onderhoudsmiddelen van Saphir bestaan uit de beste natuurlijke materialen, o.a. bijenwas en zeer zuivere oliën. Een hoogwaardige bescherming wordt gegarandeerd. Ook heeft Saphir speciale schoonmaakmiddelen die o.a. inkt-, vet- en zoutvlekken uitstekend verwijderen. En is het leer toe aan kleurtje, dan heeft Saphir vervende en bijkleurende crèmes. Wij verkopen ook SAPHIR MEDAILLE D'OR; onderhoudsmiddelen voor de allerfijnste leersoorten.

Onderstaande afbeeldingen zijn een greep uit ons assortiment en tonen de veelkleurigheid van Saphir en andere kwaliteitsproducten. Meer weten? Kom naar de winkel of kijk voor de producten van Saphir op avel.com.

Schoenspanners

Schoenspanners zorgen voor een goede conditie

Droge schoenen ruiken niet, zijn warm en laten uw voeten vrij ademen. Bovendien blijven kleur, glans en conditie van het leer optimaal. Een handig hulpje hiervoor zijn schoenspanners, verkrijgbaar in plastic en hout. Hout heeft de voorkeur omdat dit materiaal de eigenschap heeft het vocht in de schoen te absorberen. Wilt u het summum? Koop dan schoenspanners van cederhout. Dit hout is erg zacht, absorbeert het vocht heel snel en zorgt voor een aangename geur.

Inlegzolen

Voor ieder ongemak een inlegzool

Pijnlijke voeten, blaren en geurtjes zijn klachten die vaak kunnen worden verholpen met de juiste inlegzool. Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende soorten gemaakt van kunststof en leer die het loopcomfort van uw (te ruim zittende) schoenen verhogen. Zolen met het opschrift ‘geurkiller’ (geurvreters) laten nare luchtjes verdwijnen. Ook kunt u speciale inlegzolen voor berg- en sportschoenen bij ons verkrijgen.

Ook verkopen wij inlegzolen van Schinsoles, Pearl Bio Voetbed en Vida ! De zolen van deze merken zijn vervaardigd uit duurzame materialen en zorgen voor optimaal comfort en extra veerkracht. Schinsoles biedt u vier verschillende zolen: Stability, Comfort, Easyfit en Multisport. Voor meer informatie kunt u kijken op voetbedden.nl.

Broekriemen

Onze collectie broekriemen voor dames en heren is ruim. De riemen zijn er in verschillende kleuren, diverse motieven, uitgevoerd in een rijke variatie aan gespen en gemaakt van kwaliteitsleer. Wij hebben ook riemen van slangenleer. Riemen die te lang zijn kunnen wij inkorten.

Onderstaande afbeeldingen laten u een greep uit onze collectie zien.

Veters

Veters in alle soorten en maten

De keuze is enorm! Hier kunt u kiezen uit heel veel veters: dun, dik, rond, plat, voor normale -, chique - en ook bergschoenen. De originele veters van Van Bommel zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Onderstaande afbeeldingen laten u een greep uit onze collectie zien.

Sokken

Sokken van Van Bommel

Wij verkopen de originele sokken van Van Bommel. De sokken zijn gemaakt van 57% wol, 22% katoen, 18% nylon en 3% lycra en te verkrijgen in diverse kleuren. Met een paar sokken van Van Bommel verhoogt u het draagcomfort van uw schoenen.